Visie

Wij willen marktleider worden in de Benelux. Hiervoor zullen wij onze productiecapaciteit optimaal benutten en blijven inspelen op de wensen en behoeften van de klant.Door jarenlange ervaring en opgebouwde know how kunnen wij ieder project om metaal te conserveren aan. Onze gespecialiseerde medewerkers bieden een compleet pakket, van advies, engineering, uitvoering en onderhoud. Zij maken hiervoor gebruik van de nieuwste technieken. Bekijk onze projecten voor een impressie!

Heeft u nog vragen of wilt u contact met Brabant Groep? Vul het contactformulier in of bel 0162 45 55 52.

Brabant Groep op Google+

 

Welkom bij de Brabant Groep; de specialist op het gebied van stralen en conserveren van alle soorten staal. Hier vindt u informatie over onze verschillende werkmaatschappijen, de diensten die wij leveren, de methodes die wij toepassen en de projecten die wij uitvoeren.

Brabant Groep richt zich op corrosiepreventieprojecten voor veel verschillende branches zoals de tankbouw en staalindustrie, de petrochemische industrie, weg- en waterbouw, utiliteitsbouw, scheepsbouw en energie-industrie. De organisatie bestaat uit drie werkmaatschappijen: Staalstraal Brabant te Oosterhout, Straco Waspik te Waspik en Straco Heerenveen te Heerenveen. Onze activiteiten vinden plaats op deze locaties.

Missie

Wij zijn gespecialiseerd in het stralen en conserveren van alle soorten staal. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een gevestigde naam en zijn wij vakkundig en betrouwbaar. Om onze gevestigde naam te kunnen behouden streven we naar duurzame en innovatieve oplossingen.

Voer een adres of postcode in en klik op de vind locatie knop.